Bouwmeesters

Word Bouwmeester

Een Bouwmeester is een onmisbare link tussen het ontwerp en de realisatie van De Afvalkathedraal. We zoeken mensen of groepen die mee willen doen met het bouwen van De Afvalkathedraal of op een andere manier betrokken willen zijn.

Alle hulp is welkom, bijvoorbeeld het leveren van bouwmaterialen en als vrijwilliger helpen in het textielatelier, met de catering, het parkeren, de kassa. We zoeken helpende handen voor alle voorkomende hand-en-span-diensten. En elke helpende hand levert een voelbare bijdrage aan de circulaire toekomst voor de gemeente De Wolden.

Aanmelden Bouwmeester

Onze Bouwmeesters

Afdeling:

Ben jij Bouwmeester en sta je nog niet op de website? Stuur je foto dan naar info@deafvalkathedraal.nl met je naam en wat je gedaan hebt.

Van lineair naar circulair

De Afvalkathedraal laat mensen met elkaar anders naar de toekomst kijken en inspireert om samen aan die circulaire toekomst te bouwen. Met elkaar zijn we de beweging. Van lineair naar circulair. Van korte naar lange termijn. Van kansarm naar kansrijk. Van downcycling naar upcycling. Van enkelvoudig naar meervoudig. Van morgen naar nu. Van waardeloos naar waardevol.

We geven het goede voorbeeld door te doen. Heb je zelf textiel, middelen of zelfs talenten die je wilt doneren? Laat het ons direct weten. Dan overleggen we met je hoe we ze een mooie bestemming kunnen geven. En twijfel je of het van waarde is? Neem dan ook gewoon even contact op. Laten we met elkaar laten zien hoe waardevol De Wolden is.

 

 

Aanmelden Bouwmeester

Denk en doe mee

Je kunt meedenken over de invulling van het programma met activiteiten die we in De Afvalkathedraal willen organiseren. Je kunt als ambassadeur aanhaken of als bedrijf gelieerd worden aan het project. Iedereen die op wat voor manier dan ook meewerkt aan De Afvalkathedraal wordt Bouwmeester.

Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen. Woon of werk je in Alteveer, Ansen, Berghuizen, De Wijk, Drogteropslagen, Echten, Eursinge, Fort, Kerkenveld, Koekange, Koekangerveld, Linde, Oosteinde, Ruinen, Ruinerwold, Veeningen of Zuidwolde (of woon je niet in de gemeente De Wolden maar wil je toch meedoen), meld je dan door het formulier in te vullen. Je hoort snel van ons.

 

 

Aanmelden Bouwmeester